Lexus Relax

Lexus Relax, tot 10 jaar garantie

Laat jouw wagen onderhouden bij Lexus West-Flanders ..

... en krijg tot 10 jaar garantie met Lexus Relax

Lexus biedt nu als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie op elke Lexus! Deze unieke garantie geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Lexus, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, zowel nieuw als tweedehands.

Na elk jaarlijks onderhoud in het officiële Lexus netwerk wordt uw garantie automatisch verlengd met 1 jaar of 15.000 kilometers, dit totdat de wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometers heeft.

U hoeft maar één ding te doen

De Lexus Relax garantie wordt automatisch verlengd na elk jaarlijks onderhoud in het officiële Lexus netwerk, volgens de aanbevelingen in uw “Onderhouds & Garantie”-boekje. Na uitvoering  van het onderhoud wordt de waarborg met 12 maanden of 15.000 kilometers verlengd.

Nieuw of tweedehandswagen

Ieder voertuig dat jonger is dan 10 jaar en minder dan 185.000 kilometers heeft, komt in aanmerking voor de Lexus Relax garantie. Dit geldt ook voor tweedehandswagens, zelfs als u uw Lexus voorheen buiten het officiële Lexus-netwerk hebt onderhouden.

In alle transparantie

Addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan mee. We leggen u de Lexus Relax garantie uit zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Plan nu je onderhoud

Ook jij komt in aanmerking, want Lexus Relax is er voor iedereen die zijn Lexus in Europa kocht. Of je nu in een nieuwe of tweedehands wagen rijdt, in een wagen met verbrandingsmotor, of in een hybride of elektrische wagen, kom langs bij Lexus West-Flanders en geniet van deze uitzonderlijke deal. Kom langs bij Lexus West-Flanders of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.