Over ons

Toyota & de familie Vancayzeele vormen al meer dan 50 jaar een sterke partnership. Garage Vancayzeele is een familiebedrijf die werd opgericht in 1962 en al sinds 1966 één van de allereerste officiële Toyota verdelers.

De garage werd oorspronkelijk opgericht in Elverdinge en verhuisde in 2008 naar Ieper, waarbij ze het merk Subaru erbij namen. Sinds april 2019 startten we met een tweede filiaal Toyota langs de rijksweg in Roeselare.

 

De derde generatie

Intussen is de 3e generatie actief in het bedrijf waardoor we over jarenlange ervaring en deskundigheid beschikken om onze klanten een optimale service aan te bieden. Als familiebedrijf is continuïteit belangrijk en staat u als klant centraal. Samen met onze enthousiaste medewerkers proberen we elke dag om de klant zo goed mogelijk te helpen.
Als dealergroep zijn wij in staat om u een ruim aanbod kwaliteitsvolle en duurzame nieuwe personen -en bedrijfswagens aan te bieden. Daarnaast kunt u er eveneens terecht voor een zorgvuldige selectie recente tweedehandswagens. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij een totaaloplossing op maat (financieel advies op maat, verzekeringen, accessoires, service na verkoop,...).

garage vroeger 2.png
Contacteer ons