Waarborg/assistentie

Subaru staat wereldwijd bekend als leverancier van extreem betrouwbare auto's. Terecht, zo bewijzen ook de talloze onderzoeken en pechstatistieken die er in diverse landen gehouden worden. Toch is elke nieuwe Subaru die wordt afgeleverd bij, en onderhouden door een Subaru 6 Sterren Concessiehouder® of een Subaru Erkend Service Punt vergezeld van ronduit uitstekende garantievormen. Een overzicht van de verschillende garantievormen:

Algemene garantie

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru automobielen geldt een garantietermijn van 60 maanden (5 jaar), gerekend vanaf de dag dat het voertuig in bedrijf gesteld wordt, aan de eerste eigenaar wordt geleverd of wordt geregistreerd (wat het eerst van toepassing is) met een maximum van 150.000 km. Van deze garantie zijn onder meer uitgesloten: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen*.

subaru-5yrs.png

Oppervlakcarresie-en-lakgarantie

Er geldt een garantietermijn van 3 jaar op oppervlakteroest en lakdefecten indien dit/deze het gevolg is/zijn van materiaal- en/of fabrieksfouten. Voor deze garantie geldt géén kilometerbeperking.

Carrosseriegarantie

De carrosserie is 12 jaar gegarandeerd tegen doorroesten van binnenuit als dit te wijten is aan materiaal- en/of fabrieksfouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Subaru-plaatwerkdelen zoals de motorkap, de deuren, de achterklep, de bodemplaat en kokerbalken, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

subaru-garantie-1.png

Originele onderdelen/accessoires

Een garantie op originele Subaru-onderdelen en -accessoires tegen materiaal- of fabricagegebreken gedurende 24 maanden . De garantie gaat in vanaf het moment van aankoop. Voorwaarde is dat de betreffende originele onderdelen en accessoires zijn gemonteerd en/of geleverd door een officieel erkende Subaru 6 Sterren Concessiehouder® of een Subaru Erkend Service Punt.

Subaru assistance lifetime

brand_photography_summer16_levorg_grade_a_2553_lr.jpg.png

Wegbijstand in heel Europa

Als eigenaar van een Subaru, kent u als geen ander het plezier van het rijden. Maar zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Door een lege batterij, lekke band of panne, kan het gebeuren dat uw Subaru even niet verder kan rijden. Maar ook dan kunt u op Subaru rekenen. Subaru Assistance Lifetime zorgt er dan voor dat u weer snel verder kunt genieten van uw reis en uw Subaru.

Subaru mobiliteits service

Bij iedere nieuwe Subaru die door de officiële Subaru 6 Sterren Dealer wordt afgeleverd, wordt gratis de Subaru Assistance Lifetime voor een periode van 36 maanden na de eerste inschrijving verstrekt.

16forester_ec_0380bp.jpg.png

Wat houdt Subaru assistance lifetime in?

Wanneer u uw Subaru door de Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Service Punt laat onderhouden* kan de Subaru Assistance Lifetime ieder jaar worden verlengd en dit tot en met het 15de levensjaar van de auto.

* Vraag naar de voorwaarden

 

De Subaru Assistance Lifetime is geldig in België en in de meeste andere Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de wegbijstand worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan herstellen, worden voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer gebracht. En indien de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd, is er de keuze om een vervangauto te nemen of een of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Wat te doen bij pech

Neem contact op met de alarmcentrale van de Subaru Assistance Lifetime. Houd de volgende gegevens bij de hand: