Bestelwagen huren bij Vancayzeele Renting

Bestelwagen huren

Ga je verhuizen? Krijg je die nieuwe kast niet in de koffer van je huidige wagen of moet er een uitzonderlijk grote bestelling richting een klant? In al deze situaties biedt het huren van een bestelwagen bij Vancayzeele Renting daarvoor de geschikte oplossing.

Camionette huren voor meer flexibiliteit

Een groot voordeel bij het huren van een bestelwagen, zoals de stijlvolle Toyota Proace Van, is het ontbreken van langdurige verplichtingen. In tegenstelling tot de aankoop van een bestelwagen of camionette waarbij je op lange termijn vastzit aan afschrijvingen, onderhoud en verzekeringskosten, is het huren van een bestelwagen een meer flexibele optie. Wil je als particulier of als bedrijf een bestelwagen huren voor 1 dag, 1 week of langer? Of het nu voor korte of lange termijn is, een bestelwagen huren doe je voor een specifieke periode of m.a.w. zolang jij er nood aan hebt.

Zeker bij tijdelijke projecten zoals een verhuis of seizoensgebonden extra behoeften binnen je bedrijf is dit extra voordelig én dus goedkoper.

Geen ervaren bestuurder? Dat is helemaal geen probleem. De Toyota Proace Van is zeer gemakkelijk te besturen en uitgerust met moderne technologieën om je rijervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Camionette huren met grote laadruimte

Heb je nood aan een ruime laadruimte om grote voorwerpen zoals meubels, elektro of voorraden gemakkelijk te vervoeren? Of het nu gaat om een verhuizing, het leveren van goederen of het transporteren van materialen voor een bepaald project, de Toyota Proace Van beschikt over de ruimte die je nodig hebt. Zo verplaats je makkelijk, veilig en efficiënt alle mogelijke voorwerpen.

Bestelwagen huren voor meer vrijheid

Een camionette huren, geeft je meer vrijheid en controle over je eigen transportbehoeften. Je bent niet afhankelijk van andere transportdiensten of hun planningen. Op deze manier kan je niet enkel een flinke extra kost besparen, je kunt ook je eigen schema bepalen, de meest geschikte route kiezen en tussenstops maken waar en wanneer je maar wilt. Meer vrijheid, meer autonomie, als dat geen win-win is. 

Huur extra gerust een Toyota Proace Van bestelwagen

Met een bestelwagen van Vancayzeele Renting ga je gerust op weg. Om je rit zo veilig mogelijk te maken, verhuren wij enkel recente wagens die goed onderhouden zijn. Heb je toch pech onderweg? Met onze Europese pechbijstand, Toyota Eurocare, ben je in een mum van tijd opnieuw onderweg. Zowel in België als in het buitenland is Toyota Eurocare 24/24 en 7/7 bereikbaar:

  • In België: 0800 999 55
  • In het buitenland: +32 (0)2 773 61 22

Bestelwagen huren inclusief 250 km per dag

Lijkt een bestelwagen huren je een goed idee, maar schrikken de dure brandstofprijzen je af? Geen probleem! Wanneer je een wagen huurt bij Vancayzeele Renting is er 250 km per dag inbegrepen.

Benieuwd naar wat het kost om een bestelwagen te huren?

Contacteer ons voor meer info en ontdek alle mogelijkheden.