Fleet

Bedrijfswagens

Organiseer uw Toyota fleet bij Garage Vancayzeele. 

Op zoek naar bedrijfswagens voor uw werknemers? Of bent u zelfstandig en wil u een handige firmawagen? Vancayzeele beantwoordt met een ruim gamma aan kwaliteitsvolle wagens aan de wensen van kleine en grotere bedrijven. Met onze technische en financiële experts hebben we alles in huis voor een duurzaam partnership.

  • Leasen of kopen
  • Verhuur
  • Uitstekende service
  • Onderhoud en kwaliteitsvolle reparaties
  • Carrosserie in eigen beheer
  • Contract op maat
  • Bandenservice

Onderhoud van uw wagenpark

Vancayzeele beschikt over een eigen onderhouds- en herstellingsdienst. Wij zorgen voor onderhoud van uw bedrijfswagen(s) en herstellen met originele onderdelen en officiële reparatiemethodes.

Uitgebreide modelkeuze

Het belangrijkste aan een bedrijfswagen is dat hij bij u en uw firma past. We geven u graag advies over model, grootte, brandstof en inrichting en dat allemaal met het oog op uw budget.

Leasevoorstellen en financieel advies

Onze experts leggen u alle mogelijkheden uit voor leasing en aankoop van firmawagens en bekijken samen met u welke formule voordeligst is. Geen zorgen over wetgeving en verzekering, Vancayzeele staat u bij met raad en daad.

Efficiënt en dichtbij

Met drie officiële Toyotavestigingen in West-Vlaanderen is er sowieso een Vancayzeele garage dicht in de buurt. Kleine herstellingen, onderhoud of snel een vervangwagen nodig? Opgelost in no time.

4x4 specialist

Mag het iets specialer zijn? Geen uitdaging te groot voor de 4x4’s van Toyota. Ze zetten al meer dan 60 jaar de toon in avontuurlijk rijden en brengen u in alle comfort naar uw bestemming. Ontdek de mogelijkheden bij Toyota Vancayzeele.

Contacteer ons

Meer info over onze fleet services? Contacteer ons via onderstaand formulier.