Over ons

Over ons

Uw verdeler sinds 1962

Garage Vancayzeele, al drie generaties ervaring

Toyota en de familie Vancayzeele, da’s al meer dan 50 jaar sterk partnerschap. Garage Vancayzeele is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1962 en al sinds 1966 is het één van de allereerste officiële Toyotaverdelers. Sinds 2021 zijn we ook trotse officiële dealer van alle Lexusmodellen.

Opgericht in Elverdinge

De garage werd oorspronkelijk opgericht in Elverdinge en verhuisde in 2008 naar Ieper, waarbij we het merk Subaru erbij namen. Sinds april 2019 startten we met een tweede filiaal Toyota langs de rijksweg in Roeselare en in 2020 werd het derde Filiaal in Kortrijk geopend. In april 2021 pakten we uit met een Lexusvestiging in Kortrijk, na een verbouwing volledig naar de standaarden van Lexus.

Derde generatie

Intussen is de derde generatie actief in het bedrijf. Dankzij die jarenlange ervaring beschikken we over de nodige deskundigheid om onze klanten een optimale service aan te bieden. In ons familiebedrijf dragen we continuïteit hoog in het vaandel en sta jij als klant centraal. Samen met onze enthousiaste medewerkers zetten we elke dag ons beste beentje voor om jou zo goed mogelijk te helpen.

Totaalservice op maat

Als dealergroep kunnen wij jou een ruim gamma aan kwaliteitsvolle en duurzame nieuwe personen- en bedrijfswagens aanbieden. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een zorgvuldige selectie recente tweedehandswagens. Financieel advies, verzekeringen, accessoires, service na verkoop… Zowel voor particulieren als bedrijven bieden we een totaaloplossing op maat.

90%

Onze klanten geven ons gemiddeld 4,5/5 in Google reviews. Daar zijn we trots op. 

150

Bij ons zijn er altijd meer dan 150 wagens in stock beschikbaar, direct leverbaar. Voor elk wat wils dus. 

3

We verwelkomen je graag in één van onze drie vestigingen in West-Vlaanderen. Tot binnenkort?

33

Er zijn meer dan 33 verschillende modellen beschikbaar. Van Aygo tot Landcruiser.