Op zoek naar een huurwagen?

Tijdelijk een (grotere) auto nodig? Of je nu een minibus wilt huren om op vakantie te vertrekken, uitkijkt om een camionette te huren wanneer je moet verhuizen of van plan bent een auto te huren voor je bedrijfsevent, Vancayzeele Renting heeft zowel voor particulieren als bedrijven voor elke gelegenheid een geschikte wagen ter beschikking. 

Onze huurwagens zijn allemaal van een recent bouwjaar, perfect onderhouden en staan inclusief Europese pechverhelping en tal van extra’s op je te wachten. Klaar om te vertrekken? Stap in en ontdek hieronder ons aanbod huurwagens.

90%

Onze klanten geven ons gemiddeld 4,5/5 in Google reviews. Daar zijn we trots op. 

150

Bij ons zijn er altijd meer dan 150 wagens in stock beschikbaar, direct leverbaar. Voor elk wat wils dus. 

3

We verwelkomen je graag in één van onze drie vestigingen in West-Vlaanderen. Tot binnenkort?

33

Er zijn meer dan 33 verschillende modellen beschikbaar. Van Aygo tot Landcruiser.

Een auto, minibus of bestelwagen huren, dat doe je bij Vancayzeele

Vancayzeele Renting begrijpt als geen ander dat mobiliteit en flexibiliteit voor jou heel erg belangrijk zijn. Daarom bieden we je de meest kwalitatieve en betrouwbare huurwagens aan. Gerust op weg gaan? Dat doe je dankzij onze exclusieve Vancayzeele beloftes.

Veilige, goed onderhouden huurwagens

Met een huurwagen van Vancayzeele Renting ga je gerust op weg. Om je rit zo veilig mogelijk te maken, verhuren wij enkel recente wagens die goed onderhouden zijn. Heb je toch pech onderweg? Met onze Europese pechbijstand, Toyota Eurocare, zit je in een mum van tijd opnieuw achter het stuur. Zowel in België als in het buitenland is Toyota Eurocare 24/24 en 7/7 bereikbaar:

  • In België: 0800 999 55
  • In het Buitenland: +32 (0)2 773 61 22

Huurwagens inclusief 250 km per dag

Lijkt een wagen, minibus of camionette huren je een goed idee, maar schrikken de dure brandstofprijzen je af? Geen probleem! Wanneer je een wagen huurt bij Vancayzeele Renting is er 250 km per dag inbegrepen.

Flexibele huurtermijnen

Wil je als particulier of als bedrijf een auto, minibus of bestelwagen huren voor 1 of meerdere dagen, voor enkele weken of voor een nog langere periode? Korte of lange termijn, een auto huren doe je voor een specifieke periode of m.a.w. zolang jij er nood aan hebt. Zeker bij tijdelijke gelegenheden zoals een verhuis of plotse nood binnen je bedrijf is het huren van een auto, minibus of camionette extra handig en voordeliger dan een aankoop.

Een huurwagen voor elke gelegenheid

Wanneer jij nood hebt aan extra mobiliteit, heeft Vancayzeele Renting de wagen klaarstaan die je zoekt.

Contacteer garage Vancayzeele voor meer info en ontdek alle mogelijkheden.