Minibus huren bij Vancayzeele Renting

Minibus huren

Past al je bagage niet in je koffer of ben je op zoek naar een geschikt vervoersmiddel voor je volgend groepsuitje? Wil je niet afhankelijk zijn van onbetrouwbaar openbaar vervoer en wil je zelf in alle vrijheid je route kunnen plannen? Dan biedt een stijlvolle Toyota Proace minibus van Vancayzeele Renting daarvoor de geschikte oplossing.

Minibus huren voor elke gelegenheid 

Of je nu op vakantie gaat met het gezin, erop uit trekt met de hele familie, een bedrijfsuitje of teambuilding hebt gepland, met je collega’s naar een conferentie moet, een schoolreis organiseert, extra vervoer zoekt voor een huwelijksfeest of op verplaatsing gaat met je sportclub, zowel de veelzijdigheid van een minibus als het gemak om een busje te huren is enorm. Je hoeft niet langer met meerdere wagens op pad te gaan, bent de hele rit gezellig samen, hebt sneller een parkeerplek gevonden en komt steeds in groep aan op je bestemming, ongeacht of je een minibus wilt huren als particulier of als bedrijf.

Wat de gelegenheid ook is, je collega’s of gasten worden zo op een veilige en comfortabele manier vervoerd en moeten zich geen zorgen maken over waar te parkeren en wie deze keer de bob van dienst is.

Ruime minibus huren voor 9 personen

Wil je een busje huren voor 9 personen? Dat kan! Maar ook een busje huren voor 6 personen of een minibus huren voor 8 personen is mogelijk. De Toyota Proace Verso heeft met zijn 8 zitplaatsen en chauffeurszetel voldoende plaats voor wel 9 personen. Zo maakt deze minibus het ook voor grotere groepen comfortabel om samen te reizen, met voldoende plaats en toereikende laadruimte.

Een busje huren is goedkoper

Je gezelschap samenbrengen in een minibus is niet enkel aangenamer dan apart te reizen, het is ook goedkoper. Eén busje huren is immers goedkoper dan het huren van verschillende personenauto’s. Zo zijn verder de brandstofkosten en eventuele andere tolkosten beperkt tot slechts één wagen en betaal je maar één keer parkeerkosten. Handig toch, zo’n busje huren!

Huur extra gerust een minibus

Met een minibusje van Vancayzeele Renting ga je gerust op weg. Om je rit zo veilig mogelijk te maken, verhuren wij enkel recente wagens die goed onderhouden zijn. Heb je toch pech onderweg? Met onze Europese pechbijstand, Toyota Eurocare, ben je in een mum van tijd opnieuw onderweg. Zowel in België als in het buitenland is Toyota Eurocare 24/24 en 7/7 bereikbaar:

  • In België: 0800 999 55
  • In het buitenland: +32 (0)2 773 61 22

Minibus huren inclusief 250 km per dag

Lijkt een minibus huren je een goed idee, maar schrikken de dure brandstofprijzen je af? Geen probleem! Wanneer je een wagen huurt bij Vancayzeele Renting is er 250 km per dag inbegrepen.

Benieuwd naar wat het kost om een minibus te huren?

Contacteer ons voor meer info en ontdek alle mogelijkheden.