Onderhoud & herstelling

Onderhoud & herstelling

Met meer dan 50 jaar ervaring ben je bij garage Vancayzeele aan het juiste adres voor het onderhoud en de herstelling van je wagen of een check-up voor de technische controle. 

Onze werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur en onze specialisten scholen zich regelmatig bij om jouw wagen of bedrijfsvoertuig in een mum van tijd op punt te zetten.  

Onderhoud of dringende herstelling nodig?

Onder het motto beter voorkomen dan genezen, is het belangrijk om tijdig langs te komen voor een nodige onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je wagen steeds de beste prestaties levert en je veilig de weg op kan. Je vermijdt grotere problemen en een noodzakelijke herstelling is meteen van de baan, maar wanneer ga je nu op onderhoud met je wagen?

Klein of groot onderhoud auto

Een klein onderhoud van je auto doe je om de 15.000 km of om het jaar. Een groot onderhoud wordt gemiddeld om de 30.000 km uitgevoerd. Verschijnt er een waarschuwingsindicator, dan is onderhoud meteen nodig. Voor sommige zaken is het beter om preventief te handelen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de controle van het oliepeil. Hiervoor wacht je beter niet tot het lampje op het dashboard gaat branden. Een correct oliepeil is letterlijk van levensbelang voor je auto en zorgt voor een langere levensduur van je motor.

Op meer dan 30 punten gecheckt

Een onderhoud bestaat uit het uitvoeren van visuele en mechanische controles en herstellen van defecte of slechtwerkende onderdelen. Controle van de remmen (remschijven en remblokken), controle van het oliepeil, verversen van motorolie, controle van de batterij, nazicht van de schokdempers, controle van de banden en nog zo veel meer wordt gecheckt tijdens een onderhoudsbeurt bij Toyota garage Vancayzeele. Wij checken je wagen grondig op meer dan 30 punten.

Wist je trouwens dat jaarlijks onderhoud van je Toyota recht geeft op 10 jaar garantie met Toyota Relax? Hoe dat kan, lees je hier.

Herstellingen

Schade na een ongeval of een ander defect? Bij Toyota garage Vancayzeele kan je rekenen op het gebruik van originele onderdelen en de toepassing van officiële reparatiemethodes. Wij garanderen je een uitstekend veiligheids- en kwaliteitsniveau.

Carrosserie

Een ongeval is snel gebeurd en op deze momenten kan je rekenen op garage Vancayzeele voor al je carrosserieherstellingen. Wij herstellen de carrosserie van je auto met het nodige oog voor detail. Van spot repair tot spuitloos uitdeuken kan je bij ons terecht.

Bandenwissel

Veilige en kwaliteitsvolle banden en bijhorende velgen vind je bij garage Vancayzeele. Versleten banden vormen een gevaar op de weg, zowel voor jezelf als de andere weggebruikers. Je hebt minder grip op de weg, moet rekening houden met een langere remafstand en wordt als bestuurder blootgesteld aan een hoger aantal trillingen. Het regelmatig laten nakijken van je banden is dan ook ten zeerste aanbevolen. Kom daarom voor een bandencontrole en het wisselen van zomer- en winterbanden langs bij garage Vancayzeele. Geen plaats om je banden thuis te bewaren? In ons bandenhotel stockeren wij jouw set zomer- of winterbanden tot aan de volgende wissel. 

Ga gerust de weg op

Onderhoud, herstelling, check-up voor een technische controle, carrosserieherstelling of bandenwissel nodig? Kom langs bij garage Vancayzeele en ga vervolgens opnieuw gerust de weg op.