Ontdek de nieuwe Toyota C-HR

Kom langs tijdens het opendeurweekend op 24, 25 & 26 november in Ieper, Kortrijk of Roeselare en ontdek de nieuwe Toyota C-HR.

Opendeurweekend op 24, 25 & 26 november

Garage Vancayzeele zet op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november de (auto)deuren wagenwijd open om je te verwelkomen tijdens het opendeurweekend. Klaar voor een primeur? Kom langs in onze garage in Ieper, Kortrijk of Roeselare, geniet van een hapje & drankje en ontdek als eerste de gloednieuwe Toyota C-HR. Elke bezoeker ontvangt bovendien een gratis powerbank.

De nieuwe Toyota C-HR

Zet een nieuwe stap in gedurfd design 

Uniek, baanbrekend en onconventioneel, deze woorden omschrijven het design van de nieuwe Toyota C-HR het best. Deze wagen combineert de stijl van een coupé met een krachtige uitstraling en breekt met alle regels. Wat de C-HR verder zo uniek maakt? 

  • Drievoudige uitvoering: Een ultra dynamisch design, dat is het resultaat van de nauwkeurig uitgesneden lijnen die zorgen voor krachtige, geometrische vormen van de carrosserie. 
  • Bi-tone + uitvoering: De C-HR is nog eigenzinniger dankzij de nieuwe Bi-tone + lak die het contrasterende zwarte dak verlengt tot aan de achterkant van de wagen. 
  • Verzonken portiergrepen: De gloednieuwe C-HR is de allereerste Toyota met verzonken portiergrepen. Dit maakt z’n design nog strakker en sculpturaal. 
  • 20-inch lichtmetalen velgen: De opvallende velgen zorgen voor een nog krachtigere uitstraling.
  • Geavanceerd panoramadak: Extra licht en ruimte, zonder ongewenste warmte? Daar zorgt het thermisch efficiënte panoramadak voor. 

Benieuwd naar alle andere innovatieve snufjes van de nieuwe C-HR? Kom ze ontdekken tijdens het opendeurweekend bij garage Vancayzeele. 

Share post: