Ontdek de Nieuwe Toyota Proace City Van

De nieuwe Toyota Proace City Van is ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Met zijn compacte afmetingen, indrukwekkende prestaties en veelzijdige mogelijkheden is de Proace City een betrouwbare partner voor elk bedrijf.

Krachtige prestaties, ruime laadruimte

Hoewel de Proace City compact is, biedt hij een enorme laadcapaciteit. Met een gemakkelijk toegankelijke laadruimte, een trekvermogen van 1,5 ton en voldoende ruimte voor twee Euro-pallets, is hij klaar voor elke uitdaging. Deze bestelwagen is perfect voor stedelijke omgevingen dankzij zijn wendbaarheid en handige functies zoals achterdeuren of een aan de bovenzijde scharnierende achterklep en zijschuifdeuren aan beide zijden.

 

Ongeëvenaard comfort, praktische innovaties

De binnenruimte van de Proace City is royaal en comfortabel, met een goed georganiseerd dashboard en ondersteunende stoelen, ideaal voor lange ritten. Het slimme ontwerp omvat een neerklapbare middelste voorstoel, die een handige werkplek creëert voor laptops en tablets. Het Smart Cargo-systeem biedt extra laadvloer en -vermogen, met een luik in het schutbord voor langere ladingen, en de Smart Load Indicator waarschuwt wanneer het maximale laadgewicht is bereikt.

 

Toyota's unieke garantie garantie

Bij Toyota geniet u van een unieke garantie van 10 jaar op elke nieuwe of tweedehands Toyota, ongeacht of het voertuig is uitgerust met een verbrandings- of hybridemotor. Deze garantie wordt automatisch verlengd met een jaar na elk onderhoud bij uw Toyota dealer, tot het voertuig 10 jaar oud is of 200.000 kilometer heeft gereden. Dit biedt u volledige gemoedsrust en zekerheid over uw investering.

 

De nieuwe Toyota Proace City is nu beschikbaar. Kom langs en ontdek hoe deze veelzijdige en betrouwbare bestelwagen uw zakelijke efficiëntie kan verhogen en uw dagelijkse werkzaamheden kan vergemakkelijken.

Share post: