Zomerverlof: Garage Vancayzeele schakelt een versnelling lager

Hoor je het al? De ruisende zee, wiegende palmbomen en de lokroep van vakantie? Ja, het is bijna verlof en dat betekent voor garage Vancayzeele even de garagepoorten volledig sluiten.

Tijdens juli en augustus gelden er aangepaste openingstijden voor onze vestigingen in Ieper, Roeselare en Kortrijk, maar kan je ook nog steeds op onze gekende Toyota Eurocare pechverhelping rekenen.

Sluitingsdagen zomerverlof

Garage Vancayzeele gaat er in juli en augustus even tussenuit. Onze drie vestigingen zijn afwisselend gesloten op de onderstaande data:  

  • Ieper: gesloten van 15 tot 28 juli
  • Roeselare: gesloten van 22 juli tot 4 augustus
  • Kortrijk: gesloten van 29 juli tot 11 augustus

Daarnaast zijn al onze vestigingen gesloten op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus.

Toyota Eurocare pechverhelping

Pech onderweg? Garage Vancayzeele laat je niet aan je lot over en ook tijdens het zomerverlof kan je steeds op de gekende Toyota Eurocare pechbijstand rekenen. Zowel in België als in het buitenland staat de Toyota Eurocare pechverhelping 7 op 7 en 24 op 24 voor je klaar en dit zowel voor je wagen, aanhangwagen als caravan.

De Toyota Eurocare pechbijstand is bereikbaar op het nummer:

  • In België: 0800 999 55
  • In het buitenland*: +32 (0)2 773 61 22

*Toyota Eurocare is beschikbaar in meer dan 40 (niet-)Europese landen: Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Ceuta, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (Europa) & Corsica, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Republiek San Marino, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije (het Europese deel), Oekraïne, Vaticaanstad, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Wij wensen je een fijne én veilige vakantie!

Share post: