Snel en extra voordelig de weg op

Dringend nieuwe wagen nodig?

Met een stockwagen van garage Vancayzeele ga je snel en extra voordelig de weg op.

Snel en extra voordelig de weg op

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar kan je niet wachten om achter het stuur te gaan zitten? Dan heeft garage Vancayzeele dé oplossing. Kies voor een kwalitatieve stockwagen om snel en nu ook extra voordelig op pad te gaan..

Jouw droomwagen binnen de maand leverbaar

Garage Vancayzeele beschikt over een ruim aanbod stockwagens. Met meer dan 800 stockwagens die binnen de maand leverbaar zijn, vind je ongetwijfeld de wagen die bij je past.

Stockwagens worden steeds geleverd met de vertrouwde Toyota Relax garantie. Daarnaast bespaar je gemakkelijk honderden euro’s aangezien een stockwagen in vergelijking met een nieuwe wagen goedkoper is in aankoop, maar ook met de aankoop zelf kan je nu geld besparen.

Tankkaart tot wel € 1.500 cadeau

Koop je nu jouw nieuwe wagen bij garage Vancayzeele, dan ontvang je een tankkaart tot wel € 1.500. Deze tankkaart krijg je bovenop je wagen en mag volledig worden besteed. Een mooi geschenk in tijden van hoge brandstofprijzen.

Kom langs bij garage Vancayzeele, ontdek jouw ideale stockwagen en rij buiten met een gratis tankkaart.

Interesse?

Laat hieronder je gegevens achter of kom vrijblijvend langs in onze showroom, ontdek jouw ideale stockwagen en rij buiten met een gratis tankkaart.