Toyota Relax

Toyota Relax: 10 jaar garantie bij Toyota

Laat jouw wagen jaarlijks onderhouden bij Vancayzeele...

... en krijg tot 10 jaar garantie met Toyota Relax

Toyota pakt uit! Om onze klanten te bedanken voor het jarenlange vertrouwen, roepen we de Toyota Relax-garantie in het leven. Met Toyota Relax kan elke Toyota-wagen rekenen op 10 jaar garantie bij jaarlijks onderhoud door een officiële Toyota-dealer.

 

10 jaar?! Hoe werkt dat?

Bovenop jouw fabrieksgarantie van 3 jaar of 100 000 kilometer vernieuwen wij bij Vancayzeele na elk onderhoud jouw garantie, jaar na jaar, tot je wagen 10 jaar oud is of 200 000 kilometer op de teller heeft staan. Het enige dat je hoeft te doen is ons jouw jaarlijks onderhoud toe te vertrouwen. Wij doen de rest.

Wat als ik niet langskom voor mijn jaarlijks onderhoud?

Laat je jouw wagen niet binnen het jaar onderhouden, dan zetten wij jouw garantie stop. Je kan de garantie opnieuw laten activeren door je wagen op een later tijdstip toch langs te brengen. Let wel: in dat geval geldt een wachttijd van een maand.

Plan nu je onderhoud

Ook jij komt in aanmerking, want Toyota Relax is er voor iedereen die zijn Toyota-wagen in Europa kocht. Of je nu in een nieuwe of tweedehands wagen rijdt, in een wagen met verbrandingsmotor, of in een hybride of elektrische wagen, kom langs bij Vancayzeele en geniet van deze uitzonderlijke deal

Contact opnemen voor een onderhoud? 

Contacteer de vestiging het dichtst in je buurt! Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.